2011. április 27., szerda

Nikko Flex Wheel, aksis, 3 motoros, csúcs! - Jelenlegi ára: 1 Ft

Kérlek licitáláskor vedd figyelembe, hogy a játék egy Holland játékáruházból érkezett, ált. csomagolássérült, visszáru vagy csak megmaradt! Dobozát felbontottuk, hogy kipróbáljuk! A játék működéséhez szükséges elem nem képezi az aukció tárgyát. A játékok általában hibátlanok, ha mégsem, azt minden esetben jelzem!
Az aukció tárgya egy Nikko Flex Wheel autó! Csúcs szuper egy járgány! Rádióvezérelt távirányítóval. Tölthető akkumulátorral működik. Az aksi 7, 2 V-os. A töltő tartozék. Az autó fullfunkciós,  360 fokban is képes forogni! Három motorral rendelkezik, minden kereket más motor hajt! Ennek köszönhetően rendkívül gyors, nagy teljesítményre képes! Menet közben Led világítás van az elején! 28 cm hosszú! Ne hagyd ki, kisfiadnak biztosan kedvence lesz! Bolti ára: 83, 5 euro.  Csomagolása kicsit sérült!
Licitet nem törlök, aukciót idő elött nem zárok le, így erre légyszi ne is kérjél! A játékokra megtekintési, kipróbálási garanciát vállalok, így hetek, hónapok múlva reklamációt nem tudok elfogadni!


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-04-30 21:38
. Nikko Flex Wheel, aksis, 3 motoros, csúcs! - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése