2011. április 28., csütörtök

Harris, Joanne: Szederbor - Jelenlegi ára: 2 835 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! SzederborA könyv listaára: 3499 Ft. Leírás:
A különleges hangulatú, olvasmányos regény főhőse, Jay több mint tíz évvel ezelőtt írta meg nagy regényét, azóta alkotói válságban szenved. Kevésbé színvonalas könyvek kerülnek ki a keze alól, amelyek azonban elegendőek a megélhetéséhez. Nem találja helyét a világban, ám amikor egy napon meglátja az ingatlankatalógusban egy franciaországi tanya fotóját, azonnal tudja, hogy meg kell vásárolnia. Az elhatározást tett követi, és Jay hátrahagyva addigi életét és barátnőjét, elutazik új, franciaországi otthonába. Lassan beilleszkedik a kis falu lakói közé, rendbe hozza a házat, amely gyermekkori nyarainak helyszínére emlékezteti, elkezd kertészkedni, különleges növényeket nevelni. Úgy érzi, mintha mellette lenne az öreg Joe, akivel csodálatos nyarakat töltött gyermekként, ám akitől búcsú nélkül szakadt el örökre, és akiben később hite is megrendült. Az ihlet is megérkezik, és Jay új könyvbe fog, miközben igyekszik megfejteni siket kislányát egyedül nevelő, vonzó szomszédasszonya titkát is. A jelen és a múlt történései felváltva jelennek meg a fejezetekben. Így lassan feltárul Jay gyermekkora, amikor a fiú számára a rideg szülőktől meg nem kapott szeretetet az öreg Joe pótolta, aki titokzatos szertartásokkal művelte csodálatosan gazdag kertjét, és lebilincselő történeteket mesélt világ körüli utazásairól. Jay most hiába próbál elrejtőzni, volt barátnője megtalálja, és médiakapcsolatait kihasználva erőszakkal akarja ismét reflektorfénybe állítani a férfit. Ez a helyiek egy részének - akik számukra unalmas kis porfészküket modernizálni akarják - igencsak kedvére való, mivel a hírverés befektetőket hozna településükre. Felmerül a kérdés, van-e mersze Jay-nek vállalni önmagát, megtenni mindazt, amit igazán akar. Míg a Joe-tól maradt hat üveg különleges gyümölcsbor elfogy, Jay egyre közelebb kerül az emberekhez, megtalálja a szerelmet és önmagát. Fájó hiányérzete elmúlik, ráébred arra, hogy ez a világ az ő világa. Az érzékletes leírások nyomán szinte érezzük a gyümölcsborok illatát, életre kelnek a különleges palackok, megelevenednek a csodálatos kert gyönyörű növényei. A figyelmet folyamatosan fenntartó, színes, élvezetes, lebilincselő regény széles körben ajánlható. ISBN: 978-963-254-342-0A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 835 Ft

Az aukció vége: 2011-05-01 12:15
. Harris, Joanne: Szederbor - Jelenlegi ára: 2 835 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése