2012. február 27., hétfő

Vida Ágnes: Babastart 2.0 CD - Jelenlegi ára: 2 400 Ft

Vida Ágnes: Babastart 2. 0 eredeti CD.
Tartalom:
Hogyan alakítsd úgy a mindennapjaitokat, hogy Te és a baba is egyaránt jól érezzétek magatokat a bőrötökben!
Milyen az a napirend, ami kiszámíthatóvá teszi az időt, de nem kötődik szigorúan beosztott órákhoz és percekhez, ami rugalmasan követi a baba fejlődését, s amelynek köszönhetően jut idő majd a babára, a ház körüli teendőkre és még magadra is?
Megtanulod megelőzni a letöbb fejtörést okozó magatartási problémákat, az alvászavarokat, az elalvási gondokat, a hisztit, a szoptatási problémákat, az evési problémákat, a "felkapatást", a szeparációs szorongást, az unatkozást, a nyűgösködést.
A sokféle játékos teszt segítségével megismerheted gyermeked személyiségét, mit tud, mit csinál szívesen, milyen helyzetre hogyan reagál.
Megtanulod értelmezni, miért sír a baba és egyáltalán: hogyan kommunikál, hogyan értheted meg, mikor mit akar és mi a baja?
Megfelelő a fejlődése? Az életkor-specifikus tesztek segítenek eldönteni, mit tud már a gyermeked és esetleg mit kellene még tudnia az adott életkorban. Az intelligenciatesztek révén már egészen kicsi korban felismerheted, milyen területeken van szüksége a picinek fejlesztésre.
Játék egyedül és közösen Mit játsszál a babával? Milyen életkorban milyen játékokat adjál neki? Melyik játékból mit tanulhat meg? Hogyan játszatok közösen? És hogyan tanuljon meg önállóan játszani?
Megtanulod, mit tehetsz a leggyakoribb magatartási problémák ellen, ha már kialakultak: hogyan oldd meg az alvászavarokat, evési problémákat, az állandó unatkozást, nyűgösködést, a hisztit és érthetetlen akaratoskodást?


Jelenlegi ára: 2 400 Ft

Az aukció vége: 2012-03-05 10:15
. Vida Ágnes: Babastart 2.0 CD - Jelenlegi ára: 2 400 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése