2011. szeptember 24., szombat

Princess-hercegnős mágikus sütő, varázs pálcával! - Jelenlegi ára: 1 Ft

Kérlek licitáláskor vedd figyelembe, hogy a játék külföldi játékáruházból érkezett, ált. csomagolás sérült, visszáru vagy csak megmaradt! Dobozát felbontottuk, hogy kipróbáljuk! A játék működéséhez szükséges elemek nem képezik az aukció tárgyát! A játékok általában hibátlanok, ha mégsem, azt minden esetben jelzem!
Az aukció tárgya egy fantasztikus Princess- Hercegnős mágikus sütő, varázs pálcával. A sütőben a piték valóban felemelkednek, ha a kis hercegnő a pálcájával végig suhint a sütő előtt! A közepén található gomb benyomható, mire hangeffekt hallható! Rengeteg kiegészítő tartozik a szetthez: tálca, tortatál, dobozok, sodrófa..... Nagyon szép kidolgozású az egész játék! A sütő tetején és hátulján polc rendszer, ahol az élelmiszerek tárolhatók! Az egyik pite tetején kis világítás is van.
A játék apró hibája, hogy egy kis süti díszítő elem kimaradt a csomagolásból, de ettől függetlenül tökéletesen lehet a játékkal játszani! A papírdobozok kicsit sérültek! Ne hagyd ki, kislányod öröme mindent megér, ha meglátja ezt a játékot! Egyedi darab! Doboza kicsit sérült!
Licitet nem törlök, aukciót nem zárok le, így erre légyszi ne is kérjél! A játékra megtekintési, kipróbálási garanciát vállalok, így hetek, hónapok múlva reklamációt nem tudok elfogadni!


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-09-24 21:45
. Princess-hercegnős mágikus sütő, varázs pálcával! - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése