2011. július 26., kedd

Fontosabb vĂ ltozĂ sok a tanĂ gyi ĂŠs a kĂ zoktatĂ - Jelenlegi ára: 2 950 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Fontosabb változások a tanügyi és a közoktatást érintő munkajogi szabályozás terénA könyv listaára: 3600 Ft. Leírás:
A tanügyigazgatás különböző szintjein dolgozó szakemberek számára elsődleges fontosságú a jogszerű és szakszerű nevelési-oktatási tevékenység végzése szempontjából, hogy világosan és egyértelműen tájékozódjanak a jogszabályi előírásokról, azok változásairól. A szerző - aki gyakorló pedagógusként, intézményvezető-helyettesként a napi realitások szintjén ismeri e nehézségeket, s szakértői praxisából fakadóan széles rálátása van a magyar közoktatásra - művével igyekszik didaktikusan, érthető és világos nyelven kommentálva elmagyarázni a bonyolult és szerteágazó jogszabályi változások lényegét, s a teendőket melyek abból fakadnak. A mű első része a közoktatási (1993. évi LXXIX. t. ) és a közalkalmazottak jogállásáról szóló törvény (1992. évi XXXIII. t. ) 2010 januárjától hatályba lépő, ám a 2010 májusi változtatásokat is tükröző jogszabályi környezetét mutatja be. A második rész kifejezetten a változásokra fókuszál, s ezt kiegészíti egy táblázat is, mely a tanév során átdolgozandó intézményi szabályzatokat és dokumentumokkal összefüggő teendőket foglalja össze. A kötet harmadik része egy jogszabály-gyűjtemény, mely a 2011. január 1-én megváltozó szöveghelyeket is beépítve tartalmazza a két törvény egybeszerkesztetett szövegét. Szakkönyvtáraknak ugyanúgy ajánlható kötet, mint ahogy az iskolák könyvtárában is ott van a helye. ISBN: 978-963-236-336-3A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 950 Ft

Az aukció vége: 2011-07-30 22:17
. Fontosabb vĂ ltozĂ sok a tanĂ gyi ĂŠs a kĂ zoktatĂ - Jelenlegi ára: 2 950 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése